Home | Vacature marketing & communicatie stagiair(e)

Ben jij onze PR-kampioen?

Volg jij een opleiding (mbo/hbo/wo) in de richting van PR, marketing of communicatie én heb je affiniteit met de vakgebieden leefstijl en psychologie? Sta je te trappelen om relevante praktijkervaring in de leefstijl en psychologie vakgebieden op te doen? Dan zoeken we jou als top-stagiair(e)!

Blog

Marketing en Communicatie stagiair(e) gezocht!

Volg jij een opleiding (mbo/hbo/wo) in de richting van PR, marketing of communicatie én heb je affiniteit met de vakgebieden leefstijl en psychologie? Sta je te trappelen om relevante praktijkervaring in de leefstijl en psychologie vakgebieden op te doen? Schrik jij niet terug van het nemen van initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid? Draag jij graag je steentje bij aan betekenisvol werk met maatschappelijk belang? Versterk ons team dan als Marketing en Communicatie stagiair(e). Starttijd en duur van stageperiode in overleg mogelijk. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Wie zijn wij?
Wij zijn een kleine praktijk gericht op psychologie en coaching voor jeugd en volwassenen. Met speciale aandacht voor leefstijlcoaching voor duurzame veranderingen in o.a. voeding, beweging, zingeving, stressmanagement en mindset. We bundelen sinds 2021  onze kennis en ervaringen als psychologen en orthopedagogen binnen de GGZ en Jeugdzorg  en passen die toe binnen onze nieuwe onderneming: Jij bent in Zicht. We zijn gevestigd in een historisch pand in het centrum van Dordrecht waar we jaarlijks zo’n 100 tot 200 cliënten voorzien in hun hulpvragen.

Wie zoeken wij?
Wij hebben jou nodig om Jij bent in Zicht nog beter op de kaart te zetten. Je denkt actief mee en neemt de verantwoordelijkheid op je omtrent social media en social selling. Je weet onze doelgroep te bereiken en klanten te werven met een klantvriendelijke en commerciële instelling. Je kunt op uitnodigende manier (web)teksten, blogs en persberichten schrijven. Je optimaliseert de websitecontent aan de hand van SEO en website-analyse zoals Google Analytics. Ook leg je relaties met verwijzers en netwerkpartners, waarbij je onze missie en visie goed weet over te brengen. Hierbij horen het organiseren en onderhouden van zorgrelaties, vormgeven van uitnodigingen en mailings, promoten van trainingen, benaderen van  verwijzers, bedrijfsartsen en zorgverzekeraars.

Jouw profiel:

  • Je volgt een relevante opleiding in de richting van PR, Marketing of Communicatie (mbo, hbo of wo)
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Kennis van of ervaring met SEO en optimaliseren van webcontent
  • Kennis van of ervaring met website-analyse zoals Google Analyse of Web Trends
  • Kennis van of ervaring met social media en social selling
  • Proactief, zelfstandig, representatief en organisatorisch sterk
  • Affiniteit met leefstijl, zorg en/of psychologie
  • Stageperiode en stageduur in overleg (veel flexibiliteit mogelijk)

Zoeken wij jou? Mail dan naar info@jijbentinzicht.com

Meer blogs en nieuws?

Weet wat er speelt

tarot beeldkaarten intuitie sessies coaching gesprekken lichaamsbewust voelen ervaringsgericht jij bent in zicht michelle houtman dordrecht
podcast jij bent in zicht michelle houtman uit het leven gegrepen levenslessen levensvragen spotify gast podcastgast
hartwijsheid hart coherentie balans liefde dankbaarheid harmonie ademhaling gezondheid geluk jij bent in zicht michelle houtman