Home | Contact

Contact en kennismaking

We begrijpen dat je graag eerst kennis komt maken om te beslissen of je met ons in zee wilt. We bieden daarom altijd een gratis kennismakingsgesprek aan waarin we de tijd nemen om samen uit te zoeken wat het meest passende aanbod is bij je wensen en doelen.

Contact

Contact opnemen

We begrijpen dat je graag eerst kennis komt maken om te beslissen of je met ons in zee wilt. We bieden daarom altijd een gratis kennismakingsgesprek aan waarin we de tijd nemen om samen uit te zoeken wat het meest passende aanbod is bij je wensen en doelen. Via het contactformulier op de website kun je direct vrijblijvend meer informatie opvragen of je aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Mocht je daarna toch niet verder willen: geen probleem. Ben je juist enthousiast geworden, dan maken we samen een coachplan en plannen we afspraken voor het vervolg. Zo heb je een helder beeld van de mogelijkheden en kun je direct beginnen!

Neem je liever telefonisch contact op, of via email? Dan kan dat natuurlijk ook! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 u op tel. 06 – 34 13 76 81 Mogelijk zijn we in gesprek. Krijg je ons niet direct te pakken, laat dan een berichtje voor ons achter zodat we kunnen terugbellen. Of stuur een berichtje via whatsapp.

Of vul ons contactformulier in zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Locatie en openingstijden

Onze locatie zit in de binnenstad van Dordrecht, gelegen aan het sfeervolle Beverwijcksplein in het historisch centrum. Andere mensen omschrijven onze praktijk als sfeervol, persoonlijk en laagdrempelig. Er zijn drie spreekkamers met een eigen karakter en een wachtkamer waar je zelf koffie, thee of limonade mag pakken.

Onze werktijden zijn van maandag t/m vrijdags en wisselen per collega.

Openingstijden:

  • Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag: 8.30 tot 17.00u.
  • Donderdag: 8.00 tot 14.00u

Wie werkt wanneer:

  • Michelle: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
  • Sanne: maandag, dinsdag, woensdag.
  • Lydia: vrijdag.
  • Kim: maandag en dinsdag.
  • Lisanne: wisselend op maandag/dinsdag en de vrijdag.
  • Emily: dinsdag en woensdag.

Contactformulier

Let op: in de binnenstad is het betaald parkeren. Parkeren kan voor de deur of in de parkeergarage Veemarkt. Nog beter is het natuurlijk om met de fiets of het OV te komen. We zitten op loopafstand van alle bushaltes, Centraal Station en de Waterbus.