Home | Kwaliteit

Kwaliteit

‘Jij bent in zicht’ is voortgekomen uit Praktijk Inzicht, waar ik sinds 2009 psychologische en orthopedagogische hulp geef aan kinderen en volwassenen. Bij Jij bent in Zicht kun je laagdrempelig, preventief en op eigen initiatief aan de slag met jouw wensen en doelen.

Kwaliteit

Kwaliteit

Kies je voor Jij bent in Zicht, dan kies je voor kwaliteit. Vanuit de juiste opleidingen en registraties, maar vooral vanuit integriteit, en bekwaamheid. Ik werk daarom graag samen met andere professionals, om bruggen te bouwen en gebruik te maken van elkaars krachten. Op die manier kan ik een breed aanbod bieden.

Om de kwaliteit te behouden, is samenwerken belangrijk: jouw motivatie en wensen zijn leidend voor het proces, en waar nodig sturen we bij. Ik vertrouw ook op jou dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen proces, om de gewenste resultaten te halen.

  • Michelle Houtman is opgenomen in het BIG-register (09926902631), geregistreerd SKJ-professional (12006496), opgenomen in het AGB register (94011446), geregistreerd Orthopedagoog-generalist (14566), NVO Supervisor, symbooldramatherapeut en gecertificeerd runningtherapeut.
  • Jij bent in Zicht is als praktijk opgenomen in het AGB register onder nummer 94063670 en staat vermeldt in de Kamer van Koophandel (KVK) onder nummer 70381232.

Blogs

Weet wat er speelt

tarot beeldkaarten intuitie sessies coaching gesprekken lichaamsbewust voelen ervaringsgericht jij bent in zicht michelle houtman dordrecht
podcast jij bent in zicht michelle houtman uit het leven gegrepen levenslessen levensvragen spotify gast podcastgast
hartwijsheid hart coherentie balans liefde dankbaarheid harmonie ademhaling gezondheid geluk jij bent in zicht michelle houtman