Home | Schrijfcafé Schatschrijven

Schrijven als middel

Geen schatgraven, maar schatschrijven. Schrijven als middel voor je persoonlijke ontwikkeling, je gezondheid en geluk. Elke week kun je aanhaken bij schatschrijven. In een knusse setting, met thee en lekkers, schrijven we aan de hand van kleine schrijfsuggesties aan opdrachten om onze creatieve geest en ons slimme onbewuste aan te boren.

Schatschrijven

Leer jezelf steeds beter kennen

In het schrijfcafé schrijven we niet voor het resultaat, maar omdat schrijven het perfecte middel kan zijn om te werken aan het leren kennen van jezelf, het zichtbaar krijgen van je obstakels en uitdagingen, het komen tot nieuwe ideeën, inzichten en oplossingen, het verwerken van kleine en grote gebeurtenissen, het reflecteren op alledag, het aanbrengen van structuur in je leven, het helder krijgen van je verlangens, wensen, behoeften of waarden, en ga zo maar door.

Schrijven in je eigen proces

In een veilige omgeving schrijven we gezamenlijk aan onze eigen processen. Soms delen we iets van wat we schrijven, maar dit is altijd aan jezelf. We maken tijd om even stil te staan bij onszelf, met bijvoorbeeld een korte ademhalingsoefening of (geleide) meditatie. Elke week is er een nieuwe schrijfsuggestie of schat te ontdekken, maar schrijf je liever aan iets anders, dan is dat ook prima.

Praktisch

We schrijven met pen en papier, omdat dit voordelen heeft voor het verwerken en ons creatieve brein meer aanspreekt. Kom je voor het eerst, dan ontvang je van mij een schriftje om direct te kunnen beginnen.

Zin om te schrijven? Laat het me weten.

Kosten: 15 euro per keer

Dag/tijd: elke 2 weken, woe 9.00-11.00u (inloop vanaf 8.45u)

Er is ruimte voor 10 deelnemers.

Komende schrijfcafés

De schrijfactiviteiten worden ook op de website van Schrijven Online getoond.

  • 17 april 2024

  • 15 mei 2024

  • 29 mei 2024

  • 12 juni 2024

  • 26 juni 2024

  • 10 juli 2024

Aanmelden

Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor het schrijfcafé.

Blogs

Weet wat er speelt

tarot beeldkaarten intuitie sessies coaching gesprekken lichaamsbewust voelen ervaringsgericht jij bent in zicht michelle houtman dordrecht
podcast jij bent in zicht michelle houtman uit het leven gegrepen levenslessen levensvragen spotify gast podcastgast
hartwijsheid hart coherentie balans liefde dankbaarheid harmonie ademhaling gezondheid geluk jij bent in zicht michelle houtman