Home | Contact

Contact en kennismaking

Natuurlijk kun je eerst kennismaken om te beslissen of je hier aan de slag wilt. Je mag daarom altijd een gratis kennismakingsgesprek, waarin we de tijd nemen om samen uit te zoeken wat het meest passende aanbod is bij je wensen en doelen.

Contact

Contact opnemen

Ik snap dat je graag eerst kennis komt maken om te beslissen of je met mij in zee wilt. Kom gerust langs voor een gratis kennismakingsgesprek, waarin we de tijd nemen om samen uit te zoeken wat het meest passende aanbod is bij je wensen en doelen. Via het contactformulier op de website kun je direct vrijblijvend meer informatie opvragen of je aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Mocht je daarna toch niet verder willen: geen probleem. Ben je juist enthousiast geworden, dan maken we samen een plan van aanpak en plannen we afspraken voor het vervolg. Zo heb je een helder beeld van de mogelijkheden en kun je direct beginnen!

Neem je liever telefonisch contact op, of via email? Dan kan dat natuurlijk ook! Ik ben bereikbaar op de volgende momenten:

  • maandag tussen 8.00u – 14.30u
  • dinsdag tussen 8.00u – 17.00u
  • donderdag tussen 10.00u – 14.30u
  • vrijdag tussen 9.30u – 17.00u

Bel dan naar tel. 06-34 13 76 81of 078-6412312. Mogelijk ben ik in gesprek. Krijg je me niet direct te pakken, laat dan een berichtje voor me achter zodat ik kan terugbellen. Of stuur een berichtje via whatsapp.

Of vul het contactformulier in zodat ik contact met je kan opnemen.

Locatie en openingstijden

De locatie van Jij bent in Zicht zit in de binnenstad van Dordrecht, gelegen aan het sfeervolle Beverwijcksplein in het historisch centrum. Andere mensen omschrijven onze praktijk als sfeervol, persoonlijk en laagdrempelig. Er zijn drie spreekkamers met een eigen karakter en een wachtkamer waar je zelf koffie, thee of limonade mag pakken.

Mijn werkdagen voor het zien van cliënten zijn momenteel:

  • maandag van 9.00u – 14.00u
  • dinsdag van 9.00u tot 17.00u
  • vrijdag van 12.00 – 17.00u

Voor het geven van Personal Training en workshops zijn de mogelijkheden in overleg.

Contactformulier

Let op: in de binnenstad is het betaald parkeren. Parkeren kan voor de deur of in de parkeergarage Veemarkt. Nog beter is het natuurlijk om met de fiets of het OV te komen. We zitten op loopafstand van alle bushaltes, Centraal Station en de Waterbus.