Home | Tarieven

Duidelijkheid over onze tarieven

Een duidelijk en overzichtelijk overzicht van onze tarieven.

Praktisch

Coaching

Ben jij klaar om te investeren in een duurzame gezondheid? Wil je je klachten nu eindelijk écht goed aanpakken en voor eens en voor altijd afrekenen met terugvallen in oude patronen? Hieronder zie je onze tarieven voor een kickstart van jouw mental fitness!

Een los consult (45 min.) is € 67,50

  • Voor supervisie en professionele coaching geldt een uurtarief van €90 (60 min.). Ook hier geldt korting bij 2 en 3 deelnemers.
  • Voor tests en onderzoeken van Jij bent in zicht, geldt per pakket een vaste prijs.
  • Voor lezingen en workshops geldt prijs op aanvraag. Neem contact op voor de mogelijkheden hierin.

Trainingen

Bij onze trainingen geldt: hoe meer deelnemers, hoe goedkoper. Zo betaal je voor een training van 8 bijeenkomsten van 60 minuten €120 bij 6 deelnemers. Zelf een groep samenstellen? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden. Natuurlijk mag u ook zelf extra deelnemers uitnodigen of een groep voorstellen.

Gratis kennismaking

Je hebt altijd recht op een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Besluit je te kiezen voor één van onze trainingen, dan krijg je bovendien een introductie sessie van 45 minuten én een evaluatiemoment van 45 minuten bovenop de genoemde bijeenkomsten.

Pakketprijs voor 8x 60 minuten óf 4x 120 minuten

Aantal deelnemersKosten 8 bijeenkomsten van 60 minuten of 4 bijeenkomsten van 120 minuten.
2€ 360
3€ 240
4€ 180
5€ 144
6€ 120

Voor 8 bijeenkomsten van 60 minuten krijgt u €50 (7%) korting op de totaalprijs. U betaalt dan geen €720 maar €670.

Pakketprijs voor 8x 90 minuten óf 12x 60 minuten

Aantal deelnemersKosten 8 bijeenkomsten van 90 minuten of 12 bijeenkomsten van 60 minuten.
2€ 540
3€ 360
4€ 270
5€ 216
6€ 180

Voor 8 bijeenkomsten van 90 minuten krijgt u €86 (8%) korting op de totaalprijs. U betaalt dan geen €1080 maar €994. Introductie en evaluatiemoment inbegrepen

Heb je interesse in een training van Jij bent in zicht, vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan, waarin we de mogelijkheden doornemen en afstemmen op jouw doelen. Bij alle trainingen starten we vooraf met 45 minuten introductie, waarin we het coachplan vaststellen met daarin je coachdoelen. Bij alle kindertrainingen is er bovendien één evaluatiemoment met ouders van 45 minuten inbegrepen. Is er behoefte aan meer evaluatiemomenten of coachingssessies, dan geldt het standaardtarief.

Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij

Bij Jij bent in Zicht, ben jij werkelijk in zicht voor ons. Wij bieden persoonlijke en goed afgestemde zorg. Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij. Binnen de veiligheid van het coachingstraject, behaal je daardoor sneller je doelen.

Blogs

Weet wat er speelt

Blog titel hier

Etiam a sapien ipsum. Nam in faucibus sem, imperdiet ultrices urna. Nam vestibulum volutpat tortor, ut tincidunt tellus.

Blog titel hier

Etiam a sapien ipsum. Nam in faucibus sem, imperdiet ultrices urna. Nam vestibulum volutpat tortor, ut tincidunt tellus.

Blog titel hier

Etiam a sapien ipsum. Nam in faucibus sem, imperdiet ultrices urna. Nam vestibulum volutpat tortor, ut tincidunt tellus.