Home | Supervisie

Supervisie en professionele coaching

Omdat we geloven dat je beter werk levert als je dit met plezier doet. Als je weet waar je passie ligt en waar je energie van krijgt.

Over supervisie

Supervisie en professionele coaching

Supervisie of professionele coaching kunnen nodig zijn voor het goed (blijven) uitoefenen van je vak. Het helpt je om de professional te worden die je wilt zijn en die je moet zijn volgens de standaarden van je beroepsgroep of beroepsvereniging. Supervisie is vaak verplicht als je een registratietraject of opleiding volgt in de zorg. In het kort hebben supervisie en professionele coaching als doel om jou een betere professional te maken.

Jij bent in Zicht heeft als missie om goede zorg voor kinderen, jongeren en gezinnen te geven. Daar zijn goede hulpverleners voor nodig. De behandelaar, leerkracht of zorgverlener is namelijk het belangrijkste instrument om kinderen te helpen in hun ontwikkeling. Weten waar je ontwikkelpunten liggen, waar je beter in kan worden en hoe je jouw krachten optimaal kunt benutten is daarom essentieel. Daarbij helpen wij je graag.

In professionele coaching besteden we daarnaast ook aandacht aan werkplezier en -motivatie. Omdat we geloven dat je beter werk levert als je dit met plezier doet. Als je weet waar je passie ligt en waar je energie van krijgt. Vanuit jouw wensen en doelen, maken we inzichtelijk waar voor jou de uitdagingen liggen.

Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij

Bij Jij bent in Zicht, ben jij werkelijk in zicht voor ons. Wij bieden persoonlijke en goed afgestemde zorg. Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij. Binnen de veiligheid van het coachingstraject, behaal je daardoor sneller je doelen.

Blogs

Weet wat er speelt

defensie leefstijl samenwerken eenheid kameraadschap coaching dordrecht jijbentinzicht natres reservist militair
dankbaarheid, zingeving, focus, depressie, stemming, somberheid, geluk, empathie, coaching, leefstijlcoaching, jijbentinzicht, dordrecht, gezin, de moeite waard, passie, belangrijk,
leefstijltraject leefstijlcoaching coach dordrecht psycholoog diagnostiek onderzoek behandeling trauma stress leefstijlroer interventies