Home | Leefstijl | Beweging en personal training

Beweging inzetten voor je mental fitness

Bewegen is een logische, leuke en laagdrempelige manier om aan je welzijn te werken! Kies voor runningtherapie met NatuurlijkSportief karakter, personal training, of ontdek je beweegidentiteit

Leefstijl

Beweging en lichaamsfuncties

Ons lijf is gemaakt om te bewegen. We zijn van nature beweegdieren, maar de huidige maatschappij verwaarloost deze natuurlijke behoeftes. Wist je dat je door beweging beter kunt leren, beter kan concentreren, angsten vermindert, depressie kan aanpakken, ADHD-gedrag in de kiem kan smoren en burn-out kan overwinnen? Ik zet bewegen in als een logische, leuke en laagdrempelige manier om aan je welzijn te werken!

Nederlanders zijn kampioen stilzitten. Met alle gevolgen van dien. De meeste mensen sporten omdat het moet. Via leefstijlcoaching ervaar je binnen no time dat bewegen leuk is. Plezier ervaren, en tegelijkertijd je psychische klachten verminderen: dát is de kracht van deze aanpak.

Personal Training

Ik geef personal training waarin het toewerken naar plezier en zelfvertrouwen in de trainingen voorop staat. Van tevoren inventariseren we jouw persoonlijke doelen en bepalen we op welke wijze beweging daaraan kan bijdragen. Zo kun je leren je grenzen te verleggen, zelfvertrouwen te vergroten, door te zetten, angsten te overwinnen en plezier ervaren in bewegen. Combineer dit met leefstijlcoaching en je hebt gegarandeerd alle tools in handen voor een betere gezondheid en zelfzorg.

NatuurlijkSportief

Als Buitenspeelbaas ben ik opgeleid tot NatuurlijkSportief Trainer. NatuurlijkSportief maakt van sporten weer buiten spelen. Het is logisch, functioneel en speels. Het gaat om plezier, buiten zijn, genieten van het bewegen zelf, loskomen uit de ernst en drukte van alledag. Hier leer je buiten de gebaande paden te bewegen én te denken. Je wordt uitgedaagd door alles wat de natuur en de omgeving te bieden heeft, je zintuigen worden geprikkeld en je leert je eigen grenzen ontdekken en verleggen. NatuurlijkSportief geeft je zelfvertrouwen een boost, maakt je creatief, avontuurlijk en vrij. Het is hét recept tegen somberheid, stress en sleur. Ik neem je graag mee om dit aan den lijven te ervaren in een personal training.

Meer informatie over NatuurlijkSportief vindt je op de website.

Runningtherapie

Ook kan je kiezen voor het Runningtherapie programma, waarin je in 8 tot 12 weken leert om 30 minuten achtereen te hardlopen. Dit is een bewezen effectieve manier om psychische klachten te lijf te gaan. Het doel is niet om af te vallen of conditie te verbeteren, maar om zelf weer grip te krijgen op het aanpakken van je klachten en lekkerder in je vel te zitten. Er wordt op NatuurlijkSportief-wijze op eigen niveau het plezier teruggevonden in bewegen. Je leert je grenzen kennen en verleggen, zelfvertrouwen opbouwen, omgaan met lichamelijke klachten en opnieuw ontspannen. Eventueel gewichtsverlies bij overgewicht, meer zelfvertrouwen of een strakker figuur, krijg je er dan gratis bij!

Voor meer informatie over runningtherapie, zie de website.

Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij

Bij Jij bent in Zicht, ben jij werkelijk in zicht voor ons. Wij bieden persoonlijke en goed afgestemde zorg. Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij. Binnen de veiligheid van het coachingstraject, behaal je daardoor sneller je doelen.

Verdieping

Meer weten over leefstijlcoaching?

Blogs

Weet wat er speelt

tarot beeldkaarten intuitie sessies coaching gesprekken lichaamsbewust voelen ervaringsgericht jij bent in zicht michelle houtman dordrecht
podcast jij bent in zicht michelle houtman uit het leven gegrepen levenslessen levensvragen spotify gast podcastgast
hartwijsheid hart coherentie balans liefde dankbaarheid harmonie ademhaling gezondheid geluk jij bent in zicht michelle houtman