Home | Leefstijl | Beweging (Body)

Beweging inzetten voor je mental fitness

Wij zetten bewegen in als een logische, leuke en laagdrempelige manier om aan je welzijn te werken! Kies voor onze runningtherapie met NatuurlijkSportief karakter.

Leefstijl

Beweging (Body)

Ons lijf is gemaakt om te bewegen. We zijn van nature beweegdieren, maar de huidige maatschappij verwaarloost deze natuurlijke behoeftes. Wist je dat je door beweging beter kunt leren, beter kan concentreren, angsten vermindert, depressie kan aanpakken, ADHD-gedrag in de kiem kan smoren en burn-out kan overwinnen? Wij zetten bewegen in als een logische, leuke en laagdrempelige manier om aan je welzijn te werken!

Nederlanders zijn kampioen stilzitten. Met alle gevolgen van dien. De meeste mensen sporten omdat het moet. Met ons programma ervaar je binnen no time dat bewegen leuk is. Plezier ervaren, en tegelijkertijd je psychische klachten verminderen: dat is de kracht van onze aanpak.

Ook kan er gekozen worden voor het Runningtherapie programma, waarin je in 8 tot 12 weken leert om 30 minuten achtereen te hardlopen. Dit is een bewezen effectieve manier om psychische klachten te lijf te gaan. Het doel is niet om af te vallen of conditie te verbeteren, maar om zelf weer grip te krijgen op het aanpakken van je klachten en lekkerder in je vel te zitten. Er wordt op NatuurlijkSportief-wijze op eigen niveau het plezier teruggevonden in bewegen. Je leert je grenzen kennen en verleggen, zelfvertrouwen opbouwen, omgaan met lichamelijke klachten en opnieuw ontspannen. Eventueel gewichtsverlies bij overgewicht, meer zelfvertrouwen of een strakker figuur, krijg je er dan gratis bij!

Voor meer informatie over runningtherapie, zie de website.

Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij

Bij Jij bent in Zicht, ben jij werkelijk in zicht voor ons. Wij bieden persoonlijke en goed afgestemde zorg. Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij. Binnen de veiligheid van het coachingstraject, behaal je daardoor sneller je doelen.

Verdieping

Meer weten over leefstijlcoaching?

Blogs

Weet wat er speelt

defensie leefstijl samenwerken eenheid kameraadschap coaching dordrecht jijbentinzicht natres reservist militair
dankbaarheid, zingeving, focus, depressie, stemming, somberheid, geluk, empathie, coaching, leefstijlcoaching, jijbentinzicht, dordrecht, gezin, de moeite waard, passie, belangrijk,
leefstijltraject leefstijlcoaching coach dordrecht psycholoog diagnostiek onderzoek behandeling trauma stress leefstijlroer interventies