Home | Leefstijl | Balans en mindset

Balans en mindset

Wist je dat je door kleine aanpassingen in je leefstijl, grote verschillen merkt in je welzijn? Leefstijlcoaching is de meest (bio)logische eerste stap om lekkerder in je vel te komen. Toch is het vaak moeilijk om veranderingen vast te houden en tot een nieuwe gewoonte te maken. Daar help ik je bij.

Leefstijl

Een goede balans (Mind)

Het allerbelangrijkste streven is en blijft jouw welzijn. Uit eigen ervaring én vanuit wetenschappelijke achtergrond weet ik hoeveel verschil een gezonde leefstijl kan maken in je welbevinden. Met beweging, gezond eetgedrag en ‘mental fitness’ als drie pijlers voor een beter welzijn. Dat dit steeds belangrijker wordt voor een duurzame verandering en het terugkrijgen van de juiste balans, blijkt ook steeds vaker uit onderzoek.

Kamp jij ook met een negatief zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen of zou je graag meer sociale contacten willen? Zou je graag meer willen durven of wat lekkerder in je vel willen zitten? Of struggle je net als veel anderen met de prestatiemaatschappij, de ‘rat race’ van het leven, en zoek je naar meer zingeving en betekenis in je leven, om het leven meer de moeite waard te maken? Kies dan voor leefstijlcoaching, gericht op het aanpakken van deze klachten.

Er wordt gebruik gemaakt van diverse coachingmethodes en psychologische interventies om weer lekker in je vel te komen. Daarnaast vormen gezond eetgedrag, voldoende beweging en bijvoorbeeld werken aan gezonde manieren van ontspanning, toewerken naar een gezonde nachtrust en verminderen van ‘schermtijd’ de ingrediënten om aan je persoonlijke doelen te werken. Ik zet mijn psychologische kennis praktisch in, afgestemd op jouw wensen en doelen.

Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij

Bij Jij bent in Zicht, ben jij werkelijk in zicht voor ons. Wij bieden persoonlijke en goed afgestemde zorg. Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij. Binnen de veiligheid van het coachingstraject, behaal je daardoor sneller je doelen.

Verdieping

Meer te weten komen

Blogs

Weet wat er speelt

tarot beeldkaarten intuitie sessies coaching gesprekken lichaamsbewust voelen ervaringsgericht jij bent in zicht michelle houtman dordrecht
podcast jij bent in zicht michelle houtman uit het leven gegrepen levenslessen levensvragen spotify gast podcastgast
hartwijsheid hart coherentie balans liefde dankbaarheid harmonie ademhaling gezondheid geluk jij bent in zicht michelle houtman