Home | Leefstijl | Balans (Mind)

Leefstijl

Een goede balans (Mind)

Het allerbelangrijkste streven is en blijft jouw welzijn. Uit eigen ervaring én vanuit wetenschappelijke achtergrond weten we hoeveel verschil een gezonde leefstijl kan maken in je welbevinden. Met beweging, gezond eetgedrag en ‘mental fitness’ als drie pijlers voor een beter welzijn. Dat dit steeds belangrijker blijkt voor een duurzame verandering en het terugkrijgen van de juiste balans, blijkt ook steeds vaker uit onderzoek.

Kamp jij ook met een negatief zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen of zou je graag meer sociale contacten willen? Zou je graag meer willen durven of wat lekkerder in je vel willen zitten? Kies dan voor onze leefstijlcoaching, gericht op het aanpakken van deze klachten. Er wordt gebruik gemaakt van bewezen effectieve coachingmethodes, zoals COMET training voor het verbeteren van het zelfbeeld, en ´Denk goed, voel je goed´ voor het aanpakken van gevoelens van angst of somberheid, ´Je gevoel de baas´ en ´Emotieregulatie´ om weer lekker in je vel te komen. Daarnaast vormen gezond eetgedrag, voldoende beweging en bijvoorbeeld werken aan gezonde manieren van ontspanning, toewerken naar een gezonde nachtrust en verminderen van ‘schermtijd’ de ingrediënten om aan je persoonlijke doelen te werken. Onze psychologische kennis wordt praktisch ingezet en afgestemd op jouw wensen.

Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij

Bij Jij bent in Zicht, ben jij werkelijk in zicht voor ons. Wij bieden persoonlijke en goed afgestemde zorg. Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij. Binnen de veiligheid van het coachingstraject, behaal je daardoor sneller je doelen.

Verdieping

Meer te weten komen

Blogs

Weet wat er speelt

defensie leefstijl samenwerken eenheid kameraadschap coaching dordrecht jijbentinzicht natres reservist militair
dankbaarheid, zingeving, focus, depressie, stemming, somberheid, geluk, empathie, coaching, leefstijlcoaching, jijbentinzicht, dordrecht, gezin, de moeite waard, passie, belangrijk,
leefstijltraject leefstijlcoaching coach dordrecht psycholoog diagnostiek onderzoek behandeling trauma stress leefstijlroer interventies