Home | Klachtenprocedure

Klachtenprocedure

We doen ons best om uw hulpvragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Bent u toch niet helemaal tevreden over de aansluiting van de hulp bij uw verwachtingen? Laat het ons dan weten.

Klachtenprocedure

We doen ons best om uw hulpvragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Bent u toch niet helemaal tevreden over de aansluiting van de hulp bij uw verwachtingen? Laat het ons dan weten. Jij bent in Zicht streeft naar een goede klanttevredenheid. Samen met u zullen we proberen tot een oplossing te komen.

Wanneer u een klacht heeft, kunt u de volgende stappen opvolgen:

  1. Overleg met uw behandelaar: Bespreek uw klacht of twijfel als eerste met uw behandelaar. De meeste klachten kunnen in overleg worden opgelost.
  2. Schriftelijk indienen.

Wanneer u na het bespreken van de situatie alsnog een klacht heeft, kunt u deze schriftelijk indienen via ons klachtenformulier. Hierop vult u de volgende zaken in:

  • Het incident of de situatie wat de klacht betreft
  • De locatie en het tijdsstip waarop het incident plaatsvond
  • Tegen wie de klacht is gericht
  • Uw naam, handtekening en verdere gegevens van belang

Klachtenformulier downloaden

Binnen 5 werkdagen krijgt u ontvangstbevestiging van het in behandeling nemen van uw klacht. De duur van de afhandeling van uw klacht, hangt af van de inhoud van de klacht. De medewerker neemt daarna contact met u op om tot een oplossing te komen. We werken volgens de bepalingen in de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector. Klikt u hier voor het volledige klachtenreglement van de Wkcz.

Blogs

Weet wat er speelt

tarot beeldkaarten intuitie sessies coaching gesprekken lichaamsbewust voelen ervaringsgericht jij bent in zicht michelle houtman dordrecht
podcast jij bent in zicht michelle houtman uit het leven gegrepen levenslessen levensvragen spotify gast podcastgast
hartwijsheid hart coherentie balans liefde dankbaarheid harmonie ademhaling gezondheid geluk jij bent in zicht michelle houtman