Home | Inzicht | Trainingen

Een passende training bij iedere klacht

Jij bent in Zicht biedt inzicht in jezelf. Voor jezelf als volwassene, als ouder, professional of als kind. Op meerdere manieren wordt gewerkt aan het vergroten van kennis en inzicht.

Inzicht

Trainingen

Jij bent in Zicht biedt inzicht in jezelf. Voor jezelf als volwassene, als ouder, professional of als kind. Op meerdere manieren wordt gewerkt aan het vergroten van kennis en inzicht. Met als gezamenlijk doel het ondersteunen van kinderen bij een gezonde ontwikkeling en het investeren in een fijne opvoeding. Wil je gericht aan de slag met een specifieke klacht of vraag, dan kies je voor één van onze trainingen. Wij bieden de volgende trainingen aan op basis van professionele en bewezen effectieve trainingsprogramma’s:

Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij

Bij Jij bent in Zicht, ben jij werkelijk in zicht voor ons. Wij bieden persoonlijke en goed afgestemde zorg. Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij. Binnen de veiligheid van het coachingstraject, behaal je daardoor sneller je doelen.

Verdieping

Meer over de trainingen

Trainingen

Overzicht van onze trainingen

Blogs

Weet wat er speelt

Vacature marketing & communicatie stagiair(e)

Sta je te trappelen om relevante praktijkervaring in de leefstijl en psychologie vakgebieden op te doen? Dan zoeken we jou als top-stagiair(e)!

Positieve gevolgen van de coronacrisis

We kunnen tegenwoordig geen nieuwspagina meer openen of geen gesprek meer voeren, of het onderwerp Corona komt wel weer op tafel