Home | E-health

E-health

E-health geeft je de kans om waar en wanneer je maar wilt te werken aan jouw doelen. Sinds het begin van de Coronacrisis in februari 2020 is dit onderwerp actueler en nodiger dan ooit! Vanaf afstand werk je flexibel en efficiënt aan jouw gezondheidsdoelen.

Training

E-health

In 2010 heb ik me verdiept in de wereld van e-health met mijn toenmalige website Opvoedadvies Online. Sinds het begin van de Coronacrisis in februari 2020 is dit onderwerp actueler en nodiger dan ooit. De kennis van toen is aangevuld met de mogelijkheden van nu. Via beeldbellen is er vaak meer mogelijk dan je denkt! Dit geeft flexibiliteit en kan soms efficiënt zijn in de tijd.

Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij

Bij Jij bent in Zicht, ben jij werkelijk in zicht voor ons. Wij bieden persoonlijke en goed afgestemde zorg. Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij. Binnen de veiligheid van het coachingstraject, behaal je daardoor sneller je doelen.

Verdieping

Meer te weten komen

Blogs

Weet wat er speelt

tarot beeldkaarten intuitie sessies coaching gesprekken lichaamsbewust voelen ervaringsgericht jij bent in zicht michelle houtman dordrecht
podcast jij bent in zicht michelle houtman uit het leven gegrepen levenslessen levensvragen spotify gast podcastgast
hartwijsheid hart coherentie balans liefde dankbaarheid harmonie ademhaling gezondheid geluk jij bent in zicht michelle houtman