Home | Coaching | Volwassenen coaching

Goede coaching voor volwassenen

Kom je er even niet helemaal uit? Zijn er gebeurtenissen, omstandigheden of persoonlijke zaken waardoor je een zetje in je rug kunt gebruiken? Dan is het fijn zijn als we naar je luisteren, met je meedenken en je helpen om in beweging te komen tot verandering.

Coaching

Volwassenen coaching

Kom je er even niet helemaal uit? Zijn er gebeurtenissen, omstandigheden of persoonlijke zaken waardoor je een zetje in je rug kunt gebruiken? Dan is het fijn zijn als we naar je luisteren, met je meedenken en je helpen om in beweging te komen tot verandering. Jij bent in Zicht bij ons, en dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Kortdurende, individuele coaching
 • Praktische, doel- en oplossingsgerichte ondersteuning
 • Snel tot de kern komen via concrete stappen
 • Een luisterend oor en prikkelende vragen
 • Oefeningen en opdrachten om je gevoelens, gedachtes en gedrag in kaart te brengen
 • Een psychologische en orthopedagogische achtergrond met gedegen kennis en opleiding

Door de coaching hopen we samen met jou in korte tijd snel resultaten te boeken. Jij bent in Zicht, maar ook aan zet, om je eigen traject vorm te geven. Daarom kun je dit verwachten door coaching:

 • Werken vanuit jouw eigen coachingsdoelen
 • Zelfinzicht en zelfontwikkeling vergroten
 • Patronen leren herkennen én veranderen
 • Bewuster keuzes leren maken
 • Gebruik van ervaringsgerichte, creatieve en non-verbale werkwijzen
 • Met oefeningen en opdrachten werken aan gedragsverandering en het behalen van jouw doelen

Soms schatten we in dat je baat hebt bij een training (individueel of in een groep), of een specifieke vorm van coaching, zoals EFT, TAT, BSFF of Symbooldrama. Uiteindelijk beslissen we altijd in overleg hoe je jouw traject vormgeeft.

Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij

Bij Jij bent in Zicht, ben jij werkelijk in zicht voor ons. Wij bieden persoonlijke en goed afgestemde zorg. Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij. Binnen de veiligheid van het coachingstraject, behaal je daardoor sneller je doelen.

Verdieping

Veel voorkomende onderwerpen

Blogs

Weet wat er speelt

defensie leefstijl samenwerken eenheid kameraadschap coaching dordrecht jijbentinzicht natres reservist militair
dankbaarheid, zingeving, focus, depressie, stemming, somberheid, geluk, empathie, coaching, leefstijlcoaching, jijbentinzicht, dordrecht, gezin, de moeite waard, passie, belangrijk,
leefstijltraject leefstijlcoaching coach dordrecht psycholoog diagnostiek onderzoek behandeling trauma stress leefstijlroer interventies

Referenties

Cliënten over ons

Bij Inzicht kan ik naast de sessies ook terecht als er iets aan de hand is, ze reageren snel op berichtjes en in het geval van nood zijn ze ook bereikbaar, wat heel fijn is!

In de eerste plaats de open communicatie, maar ook de doelgerichte en de oplossingsgerichte aanpak hebben wij als zeer prettig ervaren.

Door de hulp van mijn coach heb ik nu een leuker leven en daar wil ik haar ook voor bedanken!

We kwamen bij Inzicht toen we eigenlijk een beetje met onze handen in het haar zaten. Het gaat nu een stuk beter! We hebben veel gehad aan de soms simpele oplossingen.

We hebben op meerdere vlakken mooie resultaten kunnen bereiken in het welbevinden van onze zoon en handvaten voor de hele familie.

De communicatie is duidelijk, niks is gek en alles kon en werd besproken. Onze kinderen zijn er zo enorm door gegroeid.

Mijn afspraken hebben heel erg meegeholpen aan wie ik nu ben als persoon. Ik ben erg gegroeid wat betreft zelfkennis en verantwoordelijkheid nemen in mijn keuzes en fouten.

Tijdens de verschillende sessie met de professionals van Inzicht heb ik mijn zoon zien veranderen van een onzeker en terughoudend jongentje, naar een zelfverzekerde en vrolijke jongen.