Home | Coaching

Coaching voor kinderen, jongeren, volwassenen, ouders én professionals.

Met speciale aandacht voor leefstijlcoaching voor duurzame veranderingen in voeding, beweging en mindset. Kwaliteit zonder vaagheid.

Over coaching

Coaching

Wij bieden coaching aan voor kinderen, jongeren, volwassenen, ouders én professionals. Onze oorsprong ligt in de orthopedagogiek en psychologie.

Dat betekent dat je het volgende van ons kunt verwachten:

  • Professionele coaching
  • Brede kennis er ervaring

Over ons

Jij bent in Zicht bestaat uit Michelle Houtman, Sanne Verhoef en Lydia Romeijn. Samen bundelen wij onze expertise.

Zo hebben we veel kennis van onder andere:

We bieden laagdrempelige coaching, maar kunnen eenvoudig opschalen als er meer zorg nodig blijkt te zijn. Zo heb je alles onder één dak en hoef je niet onnodig te veranderen van zorg. Voor meer informatie over ons GGZ werk, bezoek je onze website van Praktijk Inzicht.

Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij

Bij Jij bent in Zicht, ben jij werkelijk in zicht voor ons. Wij bieden persoonlijke en goed afgestemde zorg. Accepterend, nieuwsgierig en oordeelvrij. Binnen de veiligheid van het coachingstraject, behaal je daardoor sneller je doelen.

Blogs

Weet wat er speelt

defensie leefstijl samenwerken eenheid kameraadschap coaching dordrecht jijbentinzicht natres reservist militair
dankbaarheid, zingeving, focus, depressie, stemming, somberheid, geluk, empathie, coaching, leefstijlcoaching, jijbentinzicht, dordrecht, gezin, de moeite waard, passie, belangrijk,
leefstijltraject leefstijlcoaching coach dordrecht psycholoog diagnostiek onderzoek behandeling trauma stress leefstijlroer interventies

Referenties

Cliënten over ons

Bij Inzicht kan ik naast de sessies ook terecht als er iets aan de hand is, ze reageren snel op berichtjes en in het geval van nood zijn ze ook bereikbaar, wat heel fijn is!

In de eerste plaats de open communicatie, maar ook de doelgerichte en de oplossingsgerichte aanpak hebben wij als zeer prettig ervaren.

Door de hulp van mijn coach heb ik nu een leuker leven en daar wil ik haar ook voor bedanken!

We kwamen bij Inzicht toen we eigenlijk een beetje met onze handen in het haar zaten. Het gaat nu een stuk beter! We hebben veel gehad aan de soms simpele oplossingen.

We hebben op meerdere vlakken mooie resultaten kunnen bereiken in het welbevinden van onze zoon en handvaten voor de hele familie.

De communicatie is duidelijk, niks is gek en alles kon en werd besproken. Onze kinderen zijn er zo enorm door gegroeid.

Mijn afspraken hebben heel erg meegeholpen aan wie ik nu ben als persoon. Ik ben erg gegroeid wat betreft zelfkennis en verantwoordelijkheid nemen in mijn keuzes en fouten.

Tijdens de verschillende sessie met de professionals van Inzicht heb ik mijn zoon zien veranderen van een onzeker en terughoudend jongentje, naar een zelfverzekerde en vrolijke jongen.